Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@05:23:35 GMT

تلاش برای حذف رقیب در صنعت بیمه رخ نخواهد داد

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۵۳۷۵۱

تلاش برای حذف رقیب در صنعت بیمه رخ نخواهد داد

خبرگزاری آریا - “معصوم ضمیری” گفت: بازارسرمایه در سال 99 بنا به دلایلی بازار سودآوری بودو شرکت های بیمه ای به دلیل داشتن ذخائر از این بازار بهره بردند.
“معصوم ضمیری” گفت: بازارسرمایه در سال 99 بنا به دلایلی بازار سودآوری بودو شرکت های بیمه ای به دلیل داشتن ذخائر از این بازار بهره بردند.
وی با بیان اینکه این اتفاق به سادگی تکرارشدنی نیست، افزود: باید واقع بینانه به این اتفاق نگاه کرد و حساب بلندمدت برای آن باز نکرد، شرکت هایی موفق هستند که همه سود تحقق یافته این یکسال را درهمان سال شناسایی نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت بیمه پاسارگاد، اذعان داشت که شرکت ها باید بخشی از سود تحقق یافته را به عنوان سود به سال های بعد انتقال دهند زیرا رشد بازار سرمایه اتفاقی است که به ندرت تکرار می شود و نباید کوتاه مدت به شمار آید.
ضمیری درخصوص ورود شرکت های بیمه ای جدید به صنعت بیمه، اظهارکرد: درشرکت های بیمه ای تلاش برای حذف رقیب اتفاق نخواهد افتاد زیرا سازمانی به نام بیمه مرکزی برآنها نظارت می کند و اجازه نمی دهد شرکت ها وارد بازاری شوند که هدف آن حذف رقیب است.
وی بابیان اینکه بازار بیمه کشور بازار بسیار بزرگی است که نیاز به رقابت تنگاتنگ ندارد، گفت: هرشرکتی می تواند با مقداری برنامه ریزی و سرمایه گذاری سهم خودرا از این بازاربردارد.
مدیرعامل شرکت بیمه پاسارگاد، با اشاره به نیازبه توسعه بیمه های زندگی، خاطرنشان کردکه، اگر تمامی شرکت های بیمه ای درزمینه بیمه نامه های زندگی تلاش کنند باز هم سهم زیادی وجود دارد و منطقی تراین است که شرکت های بیمه ای در سال 1400 دست به دست هم داده تا این پتانسیل بالقوه را تبدیل به بالفعل کنند.
ضمیری اظهارکرد: شرکت بیمه پاسارگاد به عنوان یکی از شرکت هایی که دارای ذخائر ریاضی مربوط به بیمه های زندگی است که متعلق به مردم است باید درسرمایه گذاری های خود دقت و احتیاط کند.
وی تصریح کردکه، شرکت های بیمه ای که درمسیر توسعه بیمه های زندگی پیش می روند همانند پرنده ای هستند که دوبال دارد واین دوبال تولید و سرمایه گذاری هستند که هرکدام دچار مشکل شود دیگری هم از کار می افتد.
مدیرعامل شرکت بیمه پاسارگاد، معتقد است که شرکت های بیمه ای باید بازار را خوب تحلیل و موقعیت های سرمایه گذاری را بررسی کنند ونه سرمایه گذاری پرریسک و پرمنفعت و نه کم ریسک کم منفعت را انتخاب کنند بلکه بین این دو، نقطه ای را پیدا کنند که ریسک منطقی با بازده ای منطقی داشته باشد.
مدیرعامل شرکت بیمه پاسارگاد، خاطرنشان کردکه، شرکت های بیمه ای باید بدانند که وکیل یکسری افراد هستند که به آنها بیمه نامه فروخته اند و باید حق و حقوق آنها را رعایت کنند و درجهت حفظ سرمایه و بازده مناسب سرمایه گذاری کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت بیمه پاسارگاد شرکت های بیمه ای سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۳۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد

آقای شاه میرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی در صف اول حاضر شد و به سوالاتی در حوزه پتروشیمی پاسخ داد.

شاه میرزایی گفت: امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

او افزود: بخشی از برنامه ما جلب مشارکت و سرمایه گذاری مردم در صنعت پتروشیمی است. بخشی از این کار با بهبود فضای کسب و کار است و مردم سهام پتروشیمی‌های مولد و بازار آفریم را بخرند تا به این ترتیب سرمایه گذاری خرد مردم به سمت تولید هدایت شود. بخش تعاونی هم اعلام آمادگی کرده که در این حوزه ورود پیدا کند. بخش دیگری از اقدام نیز عرضه اعتبار است که سرمایه در گردش واحد‌های زنجیره تکمیلی را افزایش میدهد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سالی که گذشت بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد تومان، آورده واحد‌هایی بود که در سال‌های گذشته چیزی برای ارائه نداشتند. امسال این حرکت را استمرار می‌دهیم تا جهش تولید محقق شود. اما این مسئله شرطی هم دارد که خوراک پتروشیمی باید به صورت پایدار تامین شود.

شاه میرزایی گفت: برنامه ما این است سرمایه مردم را که در بازار‌های دیگر میتواند تورم زا باشد، از طریق بازار سرمایه به سمت تولید در پتروشیمی سوق دهیم. همچنین برنامه ساخت تجهیزات به سمت دانش بنیان‌ها برود تا با حضور آنها در تأمین کالای مورد نیاز صنعت پتروشیمی، حضور مردم در اقتصاد و اشتغالزایی محقق شود.

این مقام مسئول در زمینه رفع موانع تولید در صنعت پتروشیمی گفت: یکی از اقداماتی که انجام شد، کاهش دوره تعمیرات واحد‌ها بود تا در رسیدن خوراک به پایین دست اختلال ایجاد نشود. 

او در خصوص جمع آوری مشعل چاه‌ها گفت: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت