Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجمع عمومی عادی بیمه پاسارگاد روز یکشنبه ۳۰ آذرماه به طور فوق العاده در محل این شرکت برگزار شد و با توجه به محدودیت‌های کرونایی سهامداران به صورت مجازی در این نشست شرکت کردند.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز؛ در این جلسه، ترکیب جدید هیأت مدیره شرکت بیمه پاسارگاد با انتخاب اعضا توسط سهامداران مشخص شد.

بیمه پاسارگاد مدت هاست جایگاه ویژه‌ای در میان شرکت‌های بیمه‌ای و نیز کل شرکت‌های بورسی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور مثال این شرکت در شاخص‌هایی مانند مانده دارایی و ارزش بازار قابل مقایسه با شرکت‌های بیمه‌ای دیگر نیست.

علت این موضوع را می‌توان در چند اقدام مهم دانست. یکی اینکه شرکت بیمه پاسارگاد در مقایسه با دیگر شرکت‌های بیمه‌ای و حتی کل شرکت‌های بورسی از ثبات مدیریت بسیار بالایی برخوردار است.

توضیح آنکه شرکت بیمه پاسارگاد که از سال ۸۵ تاسیس شده، در طول ۱۴ سال فعالیت خود تنها یک مدیرعامل داشته و معصوم ضمیری که از بدو تاسیس مدیرعامل این شرکت بوده همچنان در همین سمت مشغول فعالیت است. از طرفی، تغییرات در هیات مدیره بیمه پاسارگاد نیز در کمترین حد خود باقی مانده است، از ابتدای تاسیس بیمه پاسارگاد تاکنون تنها یکی از اعضا هیئت مدیره از مجموعه خارج و فرد دیگری جایگزین شده است، این ثبات و حجم کم تغییرات در سطوح مدیران ارشد بیمه پاسارگاد در میان شرکت‌های بورسی بی سابقه است.

شاید این موضوع در تحلیل‌ها به شکل یک عدد لحاظ نشود، اما بیشتر تحلیلگران و سرمایه گذاران، از این نظر امتیاز بالایی به شرکت بیمه پاسارگاد می‌دهند.

نکته دیگر، حمایت ویژه سهامدار عمده یعنی بانک پاسارگاد از سهم بپاس، نماد بیمه پاسارگاد است. توضیح آنکه بیمه پاسارگاد با نقش آفرینی مهم بانک پاسارگاد از سال ۹۷ که سودآورترین شرکت صنعت بیمه لقب گرفت و با ارزش‌ترین سهام از گروه بیمه در بورس را به خود اختصاص داد، تاکنون این عنوان را حفظ کرده و همواره بهترین عملکرد‌ها را ثبت کرده است که جا دارد در گزارشی مفصل به آن پرداخته شود.

به این ترتیب حمایت مداوم بانک پاسارگاد از سهم بپاس در ۱۴ سال اخیر باعث شده که سهامداران خرد نسبت به بیمه پاسارگاد وفادار باشند تا جایی که معمولا تحت سختترین شرایط سهام خود را عرضه نکرده و از آن صیانت می‌کنند. در نتیجه، اساسا فضایی برای مانور سفته بازان باقی نمی‌ماند.

البته نباید در این میان نقش ویژه بیمه مرکزی در نظارت و حمایت عالمانه از شرکت‌های بیمه‌ای و همچنین پایبندی آن به قانون در فعالیت‌های بیمه‌ای را نادیده گرفت. بیمه پاسارگاد نیز با بهره برداری بهینه از این نقش آفرینی بیمه مرکزی و نیز تعامل مثبت با آن توانسته به نتایج مطلوبی مانند شفافیت، افزایش ذخایر فنی ارزشمند برای کاهش ریسک و سایر اقدامات مثبت دست یابد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیمه پاسارگاد پارسی خبر بانک پاسارگاد شرکت بیمه پاسارگاد شرکت های بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۸۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت

پیرو برخی تماس‌های حاصله با تعدادی از شهروندان و درخواست مبالغی برای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت، مرکز امور مشتریان سازمان بیمه سلامت ایران اعلام کرد که این سازمان برای ارائه خدمات به مردم از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند و این موضوع کلاهبرداری است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اخیراً شاهد این هستیم که برخی افراد در تماس با شهروندان، خود را به عنوان کارگزار یک شرکت بیمه‌ معرفی و با ادعای صدور "کارت هوشمند بیمه سلامت" و اعلام شماره حساب، اقدام به دریافت مبالغی از مردم برای صدور این کارت می‌کنند. این افراد مدعی هستند که با خرید این کارت هوشمند، شهروندان می‌توانند از مزایا و تخفیفاتی در هنگام دریافت خدمات تشخیصی و درمانی بهره‌مند شوند.

در همین راستا خبرنگار تسنیم پیگیر این موضوع از بیمه سلامت شد و مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای به تسنیم اعلام کرد: «برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوء استفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند، این درحالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند بنابراین این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.»

فعالیت سامانه نسخ الکترونیک "بیمه سلامت" پایدار شد

این اطلاعیه تأکید می‌کند که «شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه 1666 تماس حاصل کنند.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانش آموز پاسارگادی نایب قهرمان مسابقات دومیدانی فارس
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • سفر معاون امیرعبداللهیان به ریاض
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • نجات جوجه جغد‌ها در پاسارگاد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان